В 11-ти клас: Дрога, секс и порно в нета!

  Всеки 4-ти телефон в Родопите – пълен с порнография
Тя е само на 17 години и има над 40 000 фенове. Не само в Родопите, но и в цяла България. Доверие в Интернет й гласуват хора от най-различни точки на планетата.
Отличничка е, в 11-ти клас е на водещо училище в Кърджали. В свободното си време работи за благотворителна организация.
Неин видеоклип е качен в Интернет. В заглавието срещу името й пише „прави свирки”. Гледаният са … до вчера.
„Всеки четвърти телефон (25%) в Кърджали съдържа откровена порнография, в Смолян – едва 1 на 10 gsm-а (10%)
съдържа нецензурни кадри. В Пловдив са „по-задръстени” от Кърджали, но „по-отворени от Смолян”, там „зацапан” е всеки 6-ти телефон (17%). Снимки и клипове има от бани, тоалетни, заведения, известни местности – гола сесия на водопада край Дъждовница, на фона на телевизионна кула в Пампорово. Къде ли не!? Има клипове от около 3 минути, някои обаче са се снимали над 20 минути”, това разкрива за „Родопи войс” екип на мобилен оператор, който през последните месеци е консултирал сервизи за мобилни телефони в Пловдив, Кърджали и Смолян.
Порното на 11-токласничката от Кърджали е гледано от 29 314 души до 19 декември в един от сайтовете за обмен на порноклипове. Видеото, с продължителност 2 минути и 48 секунди, е било качено и на друго място във виртуалната мрежа, и също има около 10 000 зрители. Там фигурира само с личното си име, но експерти ни разкриват и фамилното й име, и профила на момичето във Фейсбук. Обясняват ни е как порното се е появило в Интернет.
„Вероятно бивше гадже е снимало с мобилния си телефон. Често това се случва след употреба на наркотици. След време тийнейджърите се скарват и за отмъщение „момчето със сините слипове” качва клипа в глобалната система. Забележете как до втората минута трудно можете да разпознаете момичето. След втората минута обаче момчето така намества гаджето си, сякаш знае, че след време ще разпространи сниманото”, поясняват експертите.
Интересното е, че не са направени постъпки за сваляне на клипа от сайтовете.
Учителите на девойката също са гледали кадрите, но и те не са реагирали,
смятат съученици на „порноакрисата” (б.р. – редакцията е готова да предостави линк към видеото на Агенцията за закрила на детето или други компетентни органи, за да помогнат на момичето).
В същото училище преди 2 години е имало случай с момиче от селата, която също се появила в сайт с аматьорско порно. Реагирала по-остро и клипът е свален. Днес тя учи в университет в столицата.
„По принцип съсипването на човешки съдби си го правят самите момичета, като се снимат с любовниците си. А и разни амфети начертани и готови за шмъркане снимат, марихуани и т.н. Аз в един момент имах сериозни размисли, че тук нивото на разврат е много по-високо от Пловдив. Преди години имаше случай с момиче от Кирково, Таня се казваше. Падна голямо възмущение. Родителите трябва да се по-внимателни, да следят изкъсо децата. Защото в България трудно може да се докаже кой снима и кой е бил на компютъра при качването. Всичко се проследява, намира и т.н. Но това са устройствата – кой е стоял зад тях, е само косвено, в съда трудно се доказва вината. Пропуск в законодателството, при това много сериозен”, пояснява един от най-добрите експерти в региона.
Може ли да се направи профил на порноманиака?
Този въпрос задаваме на екипа на мобилния оператор.
„Няма етнос, цвят, религия. Представители на странно поколение, с различни ценности. Амбициозни хора, за които не образованието е водещо, а парите. Един от собствениците на телефон, претрупан с порно, каза „За какво ми е да уча. Че най-богатият човек на Пловдив няма завършен 11 клас!? Някои сами си качват клиповете, в които участват. Има и такива, които с ясно съзнание извършват престъпления – качват клипове от откраднати телефони. Важно е да се знае, че дори изтрити данни могат да бъдат възстановени, въпреки форматирането. И тогава пак се вижда какво е имало на телефона, поне 50% се възстановява”, допълват от екипа.
Специалистите ни дават подробности и за 4-те порноклипа, приписвани на бачковския игумен дядо Борис в главната роля, икономката му Румяна – в асистиращата и още 3 игуменки, които бяха качени в световната мрежа за видеообмен миналия петък.
В събота сутринта те бяха свалени от youtube заради съдържанието им. На тях се чува гласът на дядо Борис и се виждат жени, облечени обаче не като игуменки. Пищна дама прави масаж на голите крака на владиката.
Днес клиповете пак могат да се видят в сайтовете за обмен на порно. Качени са само 3-те клипа. Заглавието е „DedoBorisSuperstar”, а общата им продължителност е 30 минути.

—————————————————————–
Остави се свежия бриз да те залее с Light Blue от D&G за жени 30лв

hard admin

*

Top