Гангстерът Пуйката се е предал, за да не бъде екзекутиран на улицата?

Гангстерът Валентин Кирилов – Пуйката, се е предал след 100-дневно бягство от полицията, защото се страхувал, че ще бъде екзекутиран на улицата, твърдят представители на ъндърграунда.
Другата версията гласи, че Пуйката бил много притеснен от убийството на бандита Мечан и се предал, за да не паднат върху него съмненията за ликвидирането на известния крадец.
Адвокати твърдят, че Пуйката бил зверски пребит при залавянето му в село Студена на 24 май, което отхвърля версиите на подземния свят за доброволното предаване на Кирилов. Той оказал отчаяна съпротива, като се е опитал да избяга с кола. Пред прокурори Валентин Кирилов изразил предположение, че друг от групата, обрала трезора – Синбад, е поръчал убийството на Мечан.
Синбад е под домашен арест в Перник. Съдът в Кърджали промени мярката за неотклонение след представени медицински документи, от които е видно, че лекува болни бъбреци.
5-ма ще бъдат съдени за обира на трезора в Кърджали. Това са Славчо Мегеров – Мегера, Хубен Митев, Пуйката, Циката и Синбад. Мечан доказа, че не е участвал, но месец по-късно бе открит мъртъв пред бара си в Перник.
hard admin

*

Top