Гаф! Подчинени обявиха Вежди Рашидов за Робърт де Ниро

Главозамаяни от срещата с холивудската звезда Робърт де Ниро, пиарите на културното министерство толкова се омотаха и от престараване объркаха шефа си със знаменития актьор, пиша Фактор Бг. На страницата на министерството бе пусната снимка на скулптура с де Ниро, а под нея текстът гласи: „Вежди Рашидов (вдясно) и Робърт де Ниро”. Всъщност обаче вдясно е главният герой от „Шофьор на такси”, а министърът е вляво на фотографията.
Пиарите в културното министерство или бъркат ляво и дясно, или искат да заблудят българите, че де Ниро всъщност е Вежди. Да, ама не! Глупаво е, че изобщо са поставили надпис, защото сигурно и Черната Златка няма да обърка тези титани на българската и световната култура.
По-глупавото, обаче, в случая е пубертетският мерак на нашите властници, да се щракат за спомен със световни звезди и после да се хвалят на сайтовете на министерствата си с колко велики хора си имат работа, обобщават от Фактор Бг. Тези трикове не са добър пиар, а балканска комплексарщина, с която да се промени мнението на хората, че всеки втори е недоволен от ГЕРБ, допълва медията.

hard admin

*

Top