ГЕРБ-Ардино: Възразяваме срещу арогантното поведение на кмета Ресми Мурад, той си позволи обидни думи към съветници

Групата на ПП ГЕРБ в ОбС на Ардино възрази срещу “арогантното поведение на кмета Ресми Мурад, който си позволил да отправи обидни думи към съветниците в постоянните комисии и демонстрирал явно незачитане на колективния орган на местното самоуправление”. Това се казва в съобщение на партията до медиите.
На днешното заседание на местния парламент от ГЕРБ настояха той да се извини за отправените упреци и “да престане да управлява общината еднолично”. Председателят на групата Съби Узунов (на снимката) заяви, че “кметът е превърнал в. „Ардински глас” в трибуна на собствената си персона и е загърбил интересите на местното население”, се посочва в съобщението.
Узунов припомни, че “кметът е длъжник на жителите на Бял извор и Диамандово, заради намерението си да закрие детската градина и създадените неудобства за родителите, на хората в Падина – заради нерешения вече 10 г проблем с водоснабдяването и на всички жители на общината, заради увеличението на местните данъци”. Съветниците от ГЕРБ бяха категорични, че няма да премълчават опитите за уронване авторитета на ОбС и ще настояват Ресми Мурад да спазва добрия тон.

—————————————————————–
Намери бързо и лесно нов автомобил!

hard admin

*

Top