ГЕРБ: Бихме БСП, въпреки задкулисната игра! Караянчева ще продължи да отстоява интересите на всички жители на област Кърджали

ПП ГЕРБ, в лицето на Цвета Караянчева, успя да повтори депутатския мандат от Кърджали, благодарение на подкрепата на близо 13 000 избиратели от региона, се казва в съобщениe на партията.
За първи път в историята на демократичния преход, политическа партия, различна от ДПС, дублира успеха си на парламентарни избори в Кърджалийско, посочват от ГЕРБ.
Областното ръководство на ПП ГЕРБ благодари на всички свои членове, симпатизанти, приятели и съмишленици, които подкрепиха програмата на ГЕРБ и дадоха гласа си за продължаването на реформите в страната.
В съобщението се казва още:
И в 42-то Народно събрание Цвета Караянчева ще продължи да отстоява интересите на всички жители на Област Кърджали и ще се бори за тяхното качество на живот, независимо от  конфигурацията на следващия кабинет. Този мандат бе извоюван с денонощна работа от структурите на ПП ГЕРБ в 7-те общини, независимо от  ожесточената компроматна война и тоталната липса на феърплей в политическата игра. ГЕРБ доказа, че е единствената политическа сила, която успя трайно да разбие хегемонията на ДПС и да отслаби кардинално лидерските им позиции в региона, но не със сила, а с постоянство. ГЕРБ изпревари левицата в региона, въпреки задкулисната подкрепа на Движението за права и свободи. Ние не влязохме в подобни договорки, не се изкушихме да правим черен PR  и се изправихме сами срещу старата-нова коалиция на ДПС и БСП, въоръжени единствено с воля, принципи и откритост към негово величество избирателя. Вярваме в здравите устои на демокрацията, в мъдростта на кърджалийци и тяхното европейско бъдеще. Вярваме, че политиците мислят за следващите избори, а държавниците – за следващото поколение. Ние предпочитаме да сме държавници.
hard admin

*

Top