ГЕРБ-Кърджали: Ще стъпим във всяко село и махала, възнамеряваме да вдигнем минимум с 10 процента изборния си резултат от 2009-та

Стартираме на 15-ти, от 15 часа, с номер 15 в бюлетината – обявиха от партията
Политическа партия ГЕРБ ще представи в понеделник в конферентната зала на  комплекс „Арпезос” листата си за парламентарните избори, водена от областния координатор и депутат в 41-то Народно събрание Цвета Караянчева. Това се казва в съобщение на партията.
„Стартираме на  15 април, в 15 часа, с номер 15 в бюлетината. И понеже сме стъпили здраво на земята и говорим с хората на техния език, няма да се допитваме до жреци и шамани, медиуми и оракули , няма да разчитаме на шекер памук, силикон и кебапчета, а ще правим кампания с лице към хората, очи в очи. Ще стъпим във всяко село и махала и ще се вслушваме в гласа на жителите им,  без да ги облъчваме с високопарни лозунги и мантри”, коментира Караянчева.  ГЕРБ възнамерява да вдигне минимум с 10 процента изборния си резултат от 2009 г. И социолозите, и гласоподавателите са  категорични, че партията ще има представител от Кърджали в 42-то Народно събрание.
hard admin

*

Top