ГЕРБ: Нито едно твърдение в Онова писмо не отговаря на истината, авторът е неграмотен доносник

Лице с името Антония Вачева не фигурира в списъка на членовете на ПП ГЕРБ в общините Кирково и Момчилград. И следователно подробният преразказ с елементи на разсъждение, изпратен до медиите от мнимата г-жа Вачева, не следва да бъдe коментиран.
„Абстрахирайки се от махленския стил на писмото и правописните му грешки, ще си позволим да кажем само, че нито едно от посочените твърдения не отговаря на истината и това е лесно проверимо”, категорични са от партията на Бойко Борисов.
В ПП ГЕРБ винаги сме уважавали правото на хората да възразяват, оспорват и критикуват, когато го правят от съответната трибуна и когато застават зад думите си с името и с лицето си, се посочва в съобщението.
„В този случай авторът е с профил анонимен, което приравнява писмото до неграмотно написан донос, в който се тиражират конспиративни теории, любопитни за четене, но уви, лишени от здравомислие. Да се втурнем да ги оборваме, си е чиста загуба на време. Оставяме на съвестта и трезвия разум на всеки български гражданин, който е пълнолетен, ваксиниран и психически здрав, да прецени каква е целта на писмото и кого обслужва. На автора препоръчваме да поработи върху езиковата си култура и техниките за словесно внушение /то това си е цяла наука, но събирателният образ на г-жа Вачева едва ли е наясно с това/. А на онези, които удобно са се скрили зад въпросното име, пожелаваме повече упражнения в обективност. Инак творчеството им ще се изтълкува като чернова на домашна работа за 4 клас”, подчертават от ГЕРБ-Кърджали.   
hard admin

*

Top