„Горубсо Кърджали“ с приз „Социално отговорна компания“

„Горубсо Кърджали” получи приза „Социално отговорна компания – партньор на община” на церемония, организирана от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) в Хасково. Високото признание е за партньорството на водещата кърджалийска компания с Община Минерални бани.
За втора поредна година конфедерацията организира номинации за приза „Социално отговорна компания- партньор на община”.
Официалната церемония откри регионалният председател на КРИБ Стефан Димитров. „За нас е чест, че в нашия регион има толкова много компании, които продължават да работят. КРИБ като организация има една основна задача, да защити бизнеса, да работи заедно с местната власт и да направи така, че законите да бъдат в полза на бизнеса”, сподели Димитров.
„Днешното виждане на компаниите за социална отговорност се свързва с осъзнатата отговорност от страна на бизнеса да оставя значими следи след себе си. Примерът, който давате е за нещо по-добро за обществото и за неговото бъдеще. Затова считаме, че вашите усилия в тази посока трябва да станат обществено достояние”, заяви зам.-председателят на КРИБ инж. Светослав Глосов, който отправи поздрав към представителите на местния бизнес и общините от името на Управителния съвет на конфедерацията.
Компаниите, спечелили призове, бяха поздравени от областният управител на Хасково Кадир Исов и народни представители.
На снимките: Изпълнителният директор на “Горубсо Кърджали” инж. Живка Ковачева с наградата
hard admin

*

Top