Гочева поведе на Емин с 60:40, 16-ти август е важният ден – министър Греков решава кой ще бъде директор на „Земеделие и гори“

Йорданка Гочева има шансове да остане директор на „Земеделие и гори” и заедно с Жени Стайкова, която е непоклатима като шеф на Регионалната здравна инспекция, да бъдат от малкото оцелели от кадровата реформа в Източните Родопи.
Земеделският министър проф. Димитър Греков (на снимката) е получил през седмицата много добра атестация за Гочева като „отличен експерт и незаменим ръководител”. За кърджалийката пред министъра лобирал „човек с авторитетно мнение, който не е обвързан с партии”, разкри за 24rodopi.com отлично осведомен източник.
Важният ден за Гочева е 16 август, когато ще се проведе среща на Греков с тютюнопроизводители и фермери. Организацията за форума е поверена на Гочева.
Както първи 24rodopi.com писа, министър Греков ще се срещне с хора от земеделския сектор в Бизнесинкубатора в Кърджали в петък.
Ще припомним, че ДПС номинира за регионален директор на „Земеделие и гори” бившия шеф на фонд „Тютюн” Гюрсел Емин. БСП подкрепя тази кандидатура.
„Емин трябваше да бъде назначен преди седмица, но явно проф. Греков има нещо в предвид. Ако трябва да говорим в проценти, Гочева вече води на Емин с 60:40″, коментира източникът от земеделското министерство.

—————————————————————–
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж

hard admin

*

Top