Грейна коледната елха в Момчилград (снимки)

Коледната елха на Момчилград грейна за радост на много малки и големи жители на града. Тази година от местната управа разшириха обхвата на празничната проява, чието честване премина с участието на възпитаници от всички детски и учебни заведения на територията на общината, съобщиха от пресцентъра на Общинска администрация. Кметът Акиф Акиф запали светлините на коледното дърво на централния площада в града.
Въпреки студеното време малчуганите за миг не отделиха погледи от коледната елха, за да видят на живо как ще изгрее в празнични светлини. Запалването на елхата бе съпроводено от красива заря.
В местното читалище се състоя празнична програма. Участие в нея взеха детски групи към училища и детски градини. Ученици от СОУ “Н. Й. Вапцаров” и ОУ „Д-р Петър Берон” представиха коледарски песни и игри. Специално за малките деца Дядо Коледа ще гостува на всички детски градини и ще раздава подаръци.
Кметът Акиф Акиф пожела предпразнично на всички момчилградчани весели коледни и новогодишни празници, както и повече вяра в доброто за развитието на града, за да намерят идните поколения препитание в родния си край.
24rodopi.com
hard admin

*

Top