Гърците харесват моята музика

  • Парчето Obscenely Delicious на Петя Павлова влезе в топ 50 на телевизия MAD

" Музиката, която правя, явно много допада на гърците, твърди певицата Петя Павлова. Парчето Obscenely Delicious влезе в Топ 50 на гръцката телевизия MAD, а през ноември бях в Атина по тяхна покана за редица интервюта. Някои от ремиксите на песента се въртяха по клубовете, което много ме зарадва. Имах и няколко срещи със звукозаписни компании, които проявяват интерес за съвместна дейност.
В момента съм в преговори и с двете най-големи – Heaven Music (работят с Деспина Ванди и Елена Папаризу), както и най-големия индипендънт лейбъл в Гърция – PlanetWorks за издаването на албума ми Runaway и на сингъла Obscenely Delicious на гръцкия и кипърския пазар, каза още Петя.
Певицата наскоро се завърна от Кан, където се състоя едно от най-големите международни събития в света на музикалния бизнес – фестивалът МИДЕМ.
Петя се готви да пусне и собствена модна линия, но задържа реализирането на проекта заради недостиг на време. Въпреки че моделите за колекцията са вече готови, а и аз самата нося доста от дрехите, които ще видите в нея, бих искала да не бързам с техническото изпълнение на нещата, уточни певицата.

[center]

[/center]

hard admin

*

Top