Да помогнем на Огнян Камишев!

НЧ „Обединение 1913″ Кърджали и ДКТ “Димитър Димов” организират дарителска кампания в подкрепа на Огнян Камишев – художествен ръководител на арт-балет към читалището и артист-балетист в театъра. Той се нуждае от животоспасяваща операция, тъй като е с диагноза – мозъчна аневризма.
Огнян Камишев поема Школата по спортни танци към НЧ „Обединение 1913″ от 1996 г. Той е солист в балетния състав на ДКТ “Д. Димов” сцена “Кадрие Лятифова”. Негови възпитаници печелят първи места на републикански шампионати. Подготвя и състезатели сред най-малките на възраст от 4,5 години. Той поставя хореографията на всички спектакли на детската театрална формация на читалището. Изнася лектория за стандартните и латиноамериканските танци по училищата. Работи и с арт-балет.
Има диплом от Танцова академия “Франц Лудовик” Виена, Австрия, за усвоени специализирани познания в областта на танцувалното изкуство и хореографията в сферата на латиноамериканските танци – 1.15 и стандартните танци – 1.30. Тези оценки го определят като преподавател по танци в класовете D, C, B, A, S. Важи за преподаване и за съдийство. Има и висше образование по балет, класически балет, характерни танци, танци на републиките, хореография от Музикална академия по танцово изкуство Пловдив. За кратко е работил в Академия „Артез”, кралство Холандия, като танцов педагог.
Дарителската сметка е в Първа инвестиционна банка на името на Петър Камишев – BG17FINV91502016104759
  
hard admin

*

Top