Депутатът Мустафа Ахмед: Притеснително и обезкуражаващо е освобождаването на Енимехмедов

„Притеснително и обезкуражаващо за обществото е, че човек, който е опрял пистолет в главата на политически лидер по време на национален форум на партията и се е опитал да го убие, е освободен. Вярвам, че на следваща съдебна инстанция, след протеста на прокуратурата, Октай Енимехмедов ще бъда върнат в ареста. Вярвам в безпристрастността на съдебната система”, заяви пред 24rodopi.com народният представител от Кърджали Мустафа Ахмед (на снимката).
Припомняме, че вчера нападателят на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган – Октай Енимехмедов, излезе от ареста. Софийският апелативен съд (САС) измени мярката му за неотклонение от “задържане под стража” в “домашен арест”. Той обеща, че тепърва ще дава интервюта пред медиите и ще се готви за политическа кариера.
Миналата седмица Енимехмедов бе осъден от СГС на 3 години и 6 месеца затвор по обвинението си, че с действията си от 19 м.г. той е провокирал у Доган основателен страх за живота му.
Мустафа Ахмед беше възмутен от поведението на Енимехмедов, който след излизането си от ареста анонсира пред медиите, че го чака кариера на политик.
hard admin

*

Top