Джунейт е снимал порното с ученичката, bossbigg го качил в интернет

Джунейт се казва младежът, който е снимал секса между 15-годишната ученичка С. и 24-годишния Шенай – Рака в кърджалийския апартамент, това разкриха за 24rodopi.com полицейски източници. Първоначално бе обявено, че „снимачът е 13-годишният Дельо”, но полицията установила, че малолетното момче само е качило клипа във Фейсбук, но не било свидетел на горещите сцени в апартамента.

Както вече 24rodopi.com писа, скандалният порноклип e гледан близо 22 хиляди пъти само за три седмици в един от най-големите световни порносайтове. Видеото е заснето на фона на песента на фолк певеца Илиян „Тупалка”. Операторът не попада в кадър, но почти през цялото време дава напътствия на „актьорите”. Той се движи около двойката и фокусира дори върху белите чорапи на младия мъж, сините чорапи на ученичката, медальона…

Двамата мъже в апартамента хвалят момичето за уменията. Чува се „Колко си добра”, „кажи на вашите какъв уникат са направили”

Видеото е с продължителност 2 мин. и 39 сек. То е само една малка част от 20-минутното порно филмче.
Видеоматериалът е качено от потребител с никнейм bossbigg, като посочил, че е от Бургас. Той е качил още 14 порноклипа на български аматьори.
От Агенцията за закрила на детето са поискали съдействие от Центъра за безопасен интернeт и ДАНС, за да бъде свалено порното с ученичката.
Както вече 24rodopi.com писа, няколко човека вече за разпитани за заснетото порно и разпространението му – четете тук.
24rodopi.com
hard admin

*

Top