„Див и опасен“ обръща маса, бие сервитьори, заплашва с уволнение полицаи

Слезе от Балкана „зареден” и аха да се кротне в затвора
„Много див и опасен селянин обърна маса, счупи кана  и заля всичко наоколо с айран. Елате да го приберете”, този сигнал бил подаден в полицията в Кърджали от персонала на една от най-посещаваните механи в града Арда.
Пристигналите на място полицаи установили, че фаянсаджията от Смолян М. А. Р. обиждал двама от обслужващия персонал и част от клиентите. Посягал е да удря сервитьорите, наричал ги „боклуци”.
Двамата полицаи пък заплашил с „уволнение на следващия ден”. Служителите на реда отвели смолянчанина в полицейското управление в квартал „Веселчане”.  Там М. А. Р. обиждал присъстващите полицаи. Освен обидните думи, използвал и неприлични жестове с ръце.
„Дивият и опасен селянин” е признал вината си и се споразумял с полицията, което го спасява от затвор. Вчера съдът в Кърджали одобри постигнатото споразумение.
М. А. Р. се признава за виновен в това, че на 28 и 29 декември в заведението и полицейското управление извършил непристойни действия – обиждал, псувал, посягал да удря. За грубото нарушаване на обществения ред и изразеното явно неуважение към обществото, които деяния се отличават с изключителен цинизъм, на фаянсаджията му е наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от 6 месеца. Изтърпяването му се отлага за срок от 3 години.
hard admin

*

Top