Доган и Местан умуват за ново име в кандидат-депутатската листа в Кърджали, извън номинациите на общините

Лютви Местан, Салиха Емин, Неджми Али – това би трябвало да бъде челната тройка в кандидат-депутатска листа на ДПС в Кърджалийски избирателен район, ако централното ръководство на движението се придържа стриктно към протоколите с номинациите на 7-те общински съвети. И ако, разбира се, почетният председател Ахмед Доган наистина се оттегли от Народното събрание и призове „парламентарните ветерани” като Ремзи Осман и Юнал Лютви да го последват.

„Почетният председател Ахмед Доган и лидерът Лютви Местан имат готовност и за друг вариант – да вкарат в избираемата петица и един или двама, които не фигурират в номинациите на общините. Това ще се реши след анализ, съобразно издигнатите кандидатури на други политически сили. Отчитат се и настроенията на избирателите – какво са очаквали и какво са получили след събранията с номинациите. Г-н Доган и г-н Местан имат това право. Освен това, номинациите от общинските събрания не ти дават гаранция, че влизаш в листата. Някои все още си мислят, че за бъдещия депутат от ДПС не е важен изборният ден, а периодът на номинациите. Сиреч, тръгне ли веднъж списъкът от Кърджали за „Сараите” в София и местото ти в парламента е гарантирано. На 8 април очаквайте изненади в листата на ДПС”, разкриха за 24rodopi отлично осведомени източници от централата на ДПС.

 

20 имена на масата на Доган и Местан – плюсовете и минусите на всички!

Имаше ли битка на фирмите по време на номинациите в Кърджалийско? Какви са анонсите на Доган и Местан с имената, които ще бъдат на неизбираеми места?

Четете по-късно тук

hard admin

*

Top