Доган рече: В събота очаквайте големи изненади! Другите пуснаха слух: Сокола си тръгва, идва Местан!

В събота очаквайте големи изненади!
Това заявил преди 3 дни в централата на ДПС лидерът Ахмед Доган и удостоил 17-те човека от централното оперативно бюро с характерната си многозначителна усмивка.
Думите на лидера пък родили слуха, че Доган се оттегля от политиката и за свой наследник на националната конференция в събота ще посочи Лютви Местан. С нов лидер движението по-лесно щяло да намери коалиционен партньор след изборите, а Доган щял да остане почетен председател.
„Реално най-голямата изненада би била оттеглянето на Доган, но днес това би било абсурдно. Шефът търси своя заместник, но той още не е готов да поеме цялата организация. Освен това, всички ще злорадстват. Искате той да направи ихтибар на ГЕРБ и „Атака” ли? Вие какво искате, да се каже, че Касим Дал и Вежди Рашидов поискаха смяна на Доган и хоп тя стана. Просто изненади ще има в новия Централен съвет, който ще наброява към 160 човека, а след месец и в ЦОБ. Търсете изненади и сред гостите, а най-вече в посланията на г-н Доган”, коментира за 24rodopi народен представител.
 
Очаквайте подробностите
hard admin

*

Top