ДПС реши: „Шареният екип“ на Хасан Азис остава, българин ще седне на мястото на Бобеков! Мухарем Мухарем одобрен за 4-ти заместник!

Формулата „Шарен екип”, която беше наложена от кмета инж. Хасан Азис, е успешна и ще действа и след пенсионирането на зам.-кмета Васил Бобеков. Българин, професионалист в своята област, ще бъде новият зам.-кмет на Кърджали.

Това е решението на Общинския съвет на ДПС, който даде мандат на кмета да преговаря с формациите, които подкрепиха Хасан Азис и ДПС на последните избори.

Общинска администрация ще има и четвърти зам.-кмет, след като общинските съветници гласуваха новата й структура. Както вече 24rodopi писа, това най-вероятно ще бъде новоизбраният общински лидер на ДПС в Кърджали Мухарем Мухарем.

Васил Бобеков, един от заместниците на кмета на Кърджали инж. Хасан Азис, всеки момент ще излезе в пенсия. Преди да стане зам.-кмет преди 6 години, той заемаше ръководни длъжни в Общинска администрация – началник отдел “Архитектура, строителство, опазване на околната среда, инвестиции и проекти”, началник отдел “Проектиране на инфраструктурни обекти”, главен инженер.

Другите заместници на Хасан Азис са Елисавета Кехайова и Юсеин Ахмед.

hard admin

*

Top