Другият прочит: Празникът на клитора победи българския парламент с 2:1

Българските политици си мислят, че цял народ сега от тях се интересува и тичат от телевизия в телевизия, навират се във вестникарски страници, „излитат” с послания от радиоканали. Прелистват по цяла нощ „Мъдростта на вековете” и други дебели книги, за да са оригинални и да изглеждат високоинтелигентни в телевизионното студио. А след участието звънят на близките си – „как беше, как изглеждах, как говорих”.
Уви, вчера, в деня, когато гръмна новината за първия ден на 42-рото Народно събрание и за новия председател на парламента, един празник надви българския политически елит с 2:1.
Най-четената дописка в сайта на „24 часа” (В Топ 5 на най-четените национални медии у нас) е „Как празнува клиторът”. 14 404 човека са прочели материала за провеждането на първата Международна седмица на клитора от 6 до 12 май под девиза: всяка жена има право на сексуално удоволствие. На второ място, с 9 912 прочитания, е „Хилда Казасян: Чочо бе емоционален и живееше на ръба”. Едва на трета позиция е „Янаки Стоилов е най-вероятният нов председател на Народното събрание”, като тази дописка в продължение на 24 часа е била прочетена едва от 7 312 души.
 
24rodopi.com
hard admin

*

Top