Дядо Коледа запали светлините на елхата в Крумовград

Светлините на Коледната елха грейнаха в Крумовград. Те бяха тържествено запалени от зам.-кмета на общината Йосиф Василев и Дядо Коледа.
Преди да бъдат изречени магическите думички – „мир, надежда, светлина”, с които бе запалено коледното дръвче, Василев пожела на деца и възрастни много здраве, сполука и късмет през Новата година и предаде пожеланията за весели празници от кмета на общината Себихан Мехмед.
Много светлина и топлота внесоха на площада с майсторско изпълнено Огнено шоу, артистите от група „Дивинитас”-София.
С песни, наричания и танци, децата от детските градини и от групите на ОДК дадоха старт на празничните Коледни и новогодишни прояви, които включват театрални представления за децата от детските градини, концерти на групите към ОДК, веселия край елхата на самодейните колективи от НЧ „Христо Ботев 1914″, които „С песен, усмивка и надежда” ще прекрачат на 18 декември прага на обновена сграда, пригодена за читалище по проект, навръх своя 100-годишен юбилей.
Празнични илюминации ще озарят небето над града в новогодишната нощ, а с кръшни хора крумовградчани ще спазят традицията заедно да посрещат празниците, така както заедно споделят делниците.
24rodopi.com
    
hard admin

*

Top