Д-р Ахмед Молла спечели нов „Форд“ с фиш от 2,80 лева

Известен ардински стоматолог е спечелил новия лек автомобил „Форд Фиеста” в играта „Втори ТОТО шанс” на Българския спортен тотализатор.
Както първи 24rodopi.com писа, късмет споходи участник в игрите на Българския спортен тотализатор от Ардино в неделя вечерта.
Оказа се, че дълго коментираният късметлия е дългогодишният стоматолог д-р Ахмед Молла. Фишът му е бил обикновен на стойност 2,80 лева, платил и 5 стотинки за самата квитанция.
За коментар го открихме в кабинета му, който се намира в сградата на Многопрофилната болница за активно лечение в родопския град. „Още от младежките си години играя Тото 2 без прекъсване. Постоянно следя на телевизионния екран тегленето на тиражите и в неделя бях много приятно изненадан, когато числата  от серийния фабричен номер на фиша ми, се появиха и на екрана. Пожелавам на всички да пускат тотофишове и да печелят!”, заяви късметлията от Ардино. Д-р Молла сега с нетърпение очаква деня, когато ще получи ключа на новата кола, която ще му бъде четвъртата поред.
„За първи път от доста години голямата награда в играта „Втори ТОТО шанс”
се пада на участник от Ардинско. Надявам се да не е за последен път. Късметът на д-р Молла отново стимулира местните жители да опитат шанса си. Днес имаше много повече хора, които пускаха фишове”, заяви касиер-приемчикът в тотопункта в Ардино Юлия Войнова.
Ще припомним, че тримата братя Моллови участваха на предишните избори в различни листи за общински съветници. Докато стоматологът заложи на СДС, братята му бяха в листите на ДПС и ГЕРБ.
Гюнер Шюкри
hard admin

*

Top