Една кърджалийка: Уважаеми Василева, Караянчева и Багдасаров, всички съгрешихте и вкупом непотребни станахте! Не превръщайте водата в заложник на интересите ви!

Уважаема редакция на вестник “Родопи 24х7”,
Позволявам си да ви изпратя мнение – обръщение във връзка с разменена чрез вестника кореспонденция между  г-жа Василева, г-жа Караянчева и г-н Багдасаров.
Уважаеми Василева,  Караянчева, Багдасаров,
Не превръщайте проблема за водата в част от предизборната ви кампания, защото всички съгрешихте и вкупом непотребни станахте.
„В и К” от години е заложник на партийно-личностните интереси на партиите, които представлявате. Обществена тайна е, че и чистачката във „В и К” се назначава с протекцията на управляващата за момента партия. Обществена тайна е, че от години дружеството се изцежда от управляващите за момента. Така беше и по времето на Миланов и Славков, така е и сега при Василева. Там професионални решения не се вземат. Там решенията са партийни – било то на БСП, ДПС и/или ГЕРБ…Примери в тази посока има много и хората ги знаят. То не беше жената на „червен Назми”, то не беше „синът на Таушанова”, то не бяха заместници от ДПС с килийно образование.
Истината е, че проблема с продължаващата вече 15 дни липса на питейна вода започва още от язовира. Да, имало е преливна вълна от голям водопоток,  но потокът към пречиствателната станция е управляем и вие, г-жо Василева, много добре го знаете. Само че другата обществена тайна е как се назначават там хората и какво “работят”. За нахлуването на голямо количество мътна вода в пречиствателната станция са виновни точно тези посочени и назначени от вас лица.
От там нататък следва смяната на коагуланта, поредица и натрупване на грешки.
Г-жо Василева, като не е причината в сменения коагулант, защо не продължавате да го използвате, а отново преминахте на стария?
Злати Ташева,
Кърджали, 8 август 2014 година 
hard admin

*

Top