Жената „Стейтъм“ била много пияна

1,76 промила е отчел химическият анализ на кръвната проба на 22-годишната С. П., съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Жената катастрофира с лек автомобил “Хонда” до блок “Спартак” в областния център на 19 май. Тя последователно удари колата си в паркиран автомобил, електротабло и дърво. Работата по случая продължава.
Младата кърджалийка със среднощните автокаскади в стил „Джейсън Стейтъм”, бе под наблюдение в областната болница. Заради тежкото й състояние полицаите не бяха успели да я тестват за алкохол. В болницата бе взета кръвна проба.
Тя била видяна да консумира алкохол в заведение „Е.”. Свидетели твърдяли, че е комбинирала бира с марихуана, но това не било доказано. Не отговоря на истината и информацията, че младата кърджалийка шофирала колата на баща си без да има свидетелство за правоуправление, сочат данните на Пътна полиция.
„Станислава се е движела по булевард „България”. В района на  Арена „Спартак” вече е почнала с ударите – кола, табло, дърво”, поясниха запознати с инцидента.
Както вече 24rodopi писа, 23-годишна кърджалийка направи серия от автокаскади в центъра на Кърджали в нощта срещу неделя, за да не попадне в ръцете на полицията. Тя се ударила в паркирана кола, потрошила ел.табло на компанията EVN и се блъснала в дърво край спортната площадка „Спартак”.
Колата на буйната водачка ударила паркиран до Арена „Спартак” „Фолксваген”, а заради потрошеното ел.табло се наложило по спешност да се извикат и енергетици. На място до сутринта е правен оглед от оперативни работници.
Куриозното е, че на мястото на инцидента е пристигнала кола с пияни шофьор и пътник. Те също не се подчинили на полицаите, които с жестове им показали, че по тази отсечка не могат да минат заради катастрофата. Пияният водач продължил и спрял колата до полицаите. Той бил задържан след като служителите на реда установили, че е употребил голямо количество алкохол.
hard admin

*

Top