Загиналата кърджалийка била опитен шофьор, но получила сърдечна криза? (Възстановиха движението между Кърджали и Хасково)

Загиналата на пътя край Конуш кърджалийка е била опитен шофьор, но най-вероятно е получила сърдечна криза или топлинен удар и изгубила контрола над „Мерцедес”-а. Това е една от версиите за зверската катастрофа, която стана днес между селата Конуш и Козлец и затвори пътя Кърджали-Хасково. Аутопсията ще установи дали това е така.
Както вече 24rodopi.com писа, 51- годишна жена, управлявала „Мерцедес” с кърджалийска регистрация, се заби в камион и загина на място. Инцидентът стана малко преди 12.00 часа.
Жената пътувала самa в колата в посока Кърджали. Идващият насреща камион с ремарке бил натоварен с ечемик, зад волана бил 23-годишният Росен Русев.
Според очевидци лекият автомобил криволичил по платното, сякаш водачът е изгубил контрол над управлението или му е прилошало.
Младият шофьор на камиона се опитал да избегне удара, но в този участък пътят е тесен и ограничен с мантинели. При последвалия удар „Мерцедес”-ът е размазан до неузнаваемост, а жената е загинала на място. Шофьорът на камиона не е пострадал сериозно при катастрофата, но е бил откаран в Бърза помощ за преглед.
За около 5 часа бе спряно движението по главния път Кърджали-Хасково. То бе възстановено след 16.15 часа, съобщиха от пътната агенция..
Снимки: Хасково нет

—————————————————————–
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж

hard admin

*

Top