Задача за Бахри Юмер: „Поголовно уволнените“ от ГЕРБ млади кадри да бъдат възстановени на работа

 Областният лидер на ДПС Бахри Юмер пое ангажимент пред младежите, че всички млади кадри от областта, които бяха поголовно уволнени в началото на мандата на предходното правителство ще бъдат възстановени на работа. Това се случи на форум на Младежкото ДПС в момчилградския комплекс „Маказа”.

„Младежите са моторът на историята на ДПС. През годините успяхме да създадем цяла армия от добре подготвени кадри и специалисти с изцяло експертни качества. С енергията и духа на младите хора ние имаме всички предпоставки, за да се превърнем в първа политическа сила на предстоящите избори”, заяви Бахри Юмер пред 700 млади активисти на партията.
Гости на форума, организиран от Областният съвет на Младежко ДПС Кърджали, бяха от ръководството на Младежко ДПС – Радослав Ревански, Севгин Хълми, Икмал Джомова и Сезгин Мехмед, Джейхан Ибрямов, зам.-министър на инвестиционното проектиране, зам.-областният управител Муса Юсуф, областният председател на ДПС Бахри Юмер, народните представители Ердинч Хайрула и Мустафа Ахмед.
Областният председател на Младежко ДПС Байрам Байрам заяви, че не е необходимо да има специални поводи, за да може младите хора да се събират. Той благодари на всички, които активно и с желание се включват във всяка една инициатива на организацията. Той отчете пред множеството, че в младежката организация са подадени нови 100 заявления за членство.

Радослав Ревански поднесе кратко слово от името на ръководството на младежката организация, като подчерта значимостта на ДПС за реализацията на младите хора. Той изтъкна, че на младите хора в ДПС се гледа с доверие и се дават реални шансове.

hard admin

*

Top