Задържаха 21-годишен с марихуана, бащи пак на "прицел" за издръжка

Криминалисти от РУП-Кърджали откриха марихуана при проверка на лек автомобил “Рено”, съобщиха от полицията. Колата била спряна около 17,30 часа във вторник на ул.”Климент Охридски” в областния център. При проверката полицаите  намерили пакетче със суха листна маса, която при полеви тест реагирала на марихуана. Извършен е оглед от дежурна оперативна група. Дрогата е иззета. По случая е задържан пътникът в автомобила К.Ч.(21). Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на наркотично вещество.
Отново бащи на „прицел”, дължат пари за издръжки
В РУП-Кърджали се извършва проверка за неиздължени издръжки от двама бащи, съобщиха от полицията. М.А.(36) не е плащал издръжки на детето си от 2000 година и дължи 3380 лв. 40-годишният Х.А. не е издължил на малолетното си дете сумата от 1170 лв.
Провериха 123 водачи, нарушенията са 24
123 автомобила и 213 лица са били проверени в специализирана операция, съобщиха от полицията. Акцията е била за контрол на движението по пътищата и ограничаване на условията за пътни произшествия на територията на РУП-Кърджали. Констатирани са 24 нарушения по Закона за движение по пътищата и 1 по Кодекса за застраховането. Съставени са 5 акта и 20 фиша.
hard admin

*

Top