Заплашиха съдия Кашикова със саморазправа, няма задържани

Бившият металург Петър Кундев и националистът Хаджидимитров бяха най-емоционални в агитката пред Съдебната палата днес и отправиха тежки обиди и заплахи към съдия Веселина Кашикова.

Както първи 24rodopi.com писа, Кундев дойде пред съда малко след 10.00 часа с 4-ма приятели. „Аз съм сигурен, че това дело е фиктивно и съдийката ще го отсъди в полза на ДПС. По-добре е тя да напусне града”, раздаваш съвети бившият работник от ОЦК.
„Такава апатия е настъпила в държавата, че и децата им да убият, хората пак ще си кротуват. Аз обаче съм готов да умра за тази държава и няма да мръдна оттук. И тази съдийка, която ще реши днес делото, просто да напусне града. От това предателство по–голямо няма”, афектиран изрече още Кундев.
Той и Хаджидимитров се възмущаваха от многото жандармеристи около съда. „Страх ги е да не нападнем съдебната палата, но ние не сме убийци. Кашикова или е купена или й е наредено да предреши делото”, отсъди категорично приятелят на Кундев .
Хаджидимитров пък заплаши съдийката със саморазправа. Той намери за уместно да припомни, че съдийка по така нар. „кметско дело” в Кърджали е …починала от инсулт.
Двамата не бяха задържани от полицаите.
hard admin

*

Top