Зверски удар със 120 км в час при състезание с коли на Новия мост? (снимки)


„Мерцедес” изкриви мантинелата на Новия мост в Кърджали след като изхвърча от платното с над 120 км в час. Това разкриха пред 24rodopi.com очевидци на инцидента, който стана след 19.00 тази вечер.

„Хвърчаха ламарини, пластмаса и стъкла. Мантинелата е изкривена до неузнаваемост, сякаш багер се опитвал да я вдигне. Ако не беше мантинелата, колата щеше да излети от другата страна на моста, че и да падне във Водното огледало. Цяло чудо е, че няма жертви”, коментираха очевидците.
Две коли се състезавали в посока от центъра към „Възрожденци”. След катастрофата едната изчезнала в неизвестна посока. На моста бяха пристигнали линейка, пожарна кола, полицейска патрулка и специализиран автомобил на отряда за защита на населението, предаде от мястото на инцидента репортер на 24rodopi.com.
„Карах само с 50 км в час, друга кола ми препречи пътя и аз завих към мантинелата, за да избегна удара между двата автомобила“, обясняваше водачът на премазания „Мерцедес” пред полицаите. Самите те обаче бяха на мнение, че „Мерцедес”-ът е „летял” по моста с над 120 км в час.
„Тук всяка вечер има състезания”, категорични бяха работещи в търговските обекти в края на моста.
24rodopi.com
hard admin

*

Top