Здраве и късмет за Себихан Мехмед от коледарчетата, нова площадка за игра за тях от кмета

По традиция в навечерието на Коледа, кметът на Крумовград Себихан Мехмед посреща скъпи гости–малките коледари от детските градини в града. Децата пяха и наричаха за здраве и берекет, след което бяха поздравени и щедро възнаградени от кмета с лакомства, книжки, спортни пособия и сбъдване на едно желание-изграждане на нова детска площадка в двора на детското заведение през 2016 г.
Коледарската визита бе част от проявите, организирани за празниците от Общинска администрация-Крумовград.                   
Ден преди Игнажден самодейците от града пяха, танцуваха и се веселиха на коледен празник под мотото „С песен, усмивка и надежда”. Поздрав към присъстващите за спорна и успешна 2016 г. отправи зам.-кметът  на общината Йосиф Василев, който прочете поздравителен адрес до всички самодейци от Себихан Мехмед-щедър благодетел и голям техен фен. „Искрено съжалявам, че не мога да бъда сред вас, за да ме заредите с позитивизма и енергията, които имате. Въпреки това, за пореден път духом ще бъда с вас, както винаги досега, и на празник, и в делник, където доказвате, че не угасва вашият ентусиазъм, че е неизчерпаема енергията, с която с песен и танц правите живота по-красив и ведър. Нека благополучието и успехите ви съпътстват и през новата година!”, се посочва в адреса.
Общината беше подсигурила почерпка за всички присъстващи. Талантливи дами от арт клуб „Чудесия” към НЧ „Хр.Ботев 1914″ бяха подредили благотворителна изложба от коледни и новогодишни картички и предмети, а вечерта завърши с кръшни хора.
hard admin

*

Top