Здравко Великов е новият шеф на „ВиК“ в Момчилград, Ваклин Тихов оглави Пожарната

На седмичната оперативка с кметовете на населени места градоначалникът Акиф Акиф запозна колегите си с новите директори на „Водоснабдяване и Канализация” ООД и Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Момчилград.
„Ръководството на ВиК-Момчилград ще поддържа тясна връзка с кметовете и кметските наместници на населени места, за да гарантираме на жителите по-бързо и адекватно отстраняване на аварии и повреди, както и високо професионално обслужване”, каза новият директор на дружеството в Момчилград Здравко Великов. Той има опит във ВиК сектора, като е заемал ръководна длъжност в периода 2009-2010 г.
Началникът на ОУПБЗН комисар Христо Тодоров представи колегата си главен инспектор Ваклин Тихов, който оглави районната служба на “Пожарна безопасност и защита на населението”. Тихов е с опит в системата на МВР и бивш началник на РСПБЗН – Ардино.
Комисар Тодоров поиска от кметовете актуална информация за състоянието на язовирите, микроязовирите и пътищата на територията на община Момчилград.
„Осъществихме добра комуникация с вас по време на мероприятията ни за гасене на пожари. Сигурен съм, че ще продължим да работим в синхрон при евентуални бедствия през зимата”, изрази своето доверие началникът на ОУПБЗН.
От своя страна градоначалникът Акиф Акиф поздрави новите началници и им пожела успех, като подчерта, че се надява на по-добър диалог и експедитивност за решаване проблемите на момчилградчани.
hard admin

*

Top