Зловещо! Съседите: Трупът е престоял 7 месеца в апартамента

7 месеца е престоял трупът на 83-годишната жена в апартамента в блок 35 в кърджалийския квартал „Възрожденци”, заявиха за 24rodopi.com живеещите в кооперацията.
Както по-рано писахме, колегите от „Родопи войс” съобщават сензационно в новия си брой, че три месеца брат и сестра са живели с трупа на майка си в апартамент в кърджалийския квартал „Възрожденци“. Миризмата от жилището им в блок №35 била нетърпима от години, но в последните седмици станала ужасяваща. Това накарало съседи да сигнализират специализирани органи, а дошлите на място полицаи се натъкнали на зловеща гледка в апартамента на четвъртия етаж.
„Влязоха с маски заради миризмата. Цялото жилище е било във фекалии, нямало е къде да стъпят. Съдебните медици заявиха, че трупът на жената е от три месеца”, заявиха съседи.
Братът и сестрата били с психични отклонения. Семейството притежавало два апартамента във входа на блока. Изхвърляли боклуците направо от терасата. Мъжът често бил виждан да обикаля квартала само по мръсното си бельо. Много често фекалии се изхвърляли и от балкона, коментират живеещи. Синът на починалата бил приет в Психиатрията преди месеци. Хора от квартала заявиха, че имало случаи, когато бил агресивен към минувачи край блока.
Трупът на възрастната жена бил намерен в понеделник. От местната поща в квартала също бил подаден сигнал за нещо нередно поради факта, че жената от 8 месеца не била вземала пенсията си. Най-вероятно братът и сестрата вече са настанени за лечение в Психиатрията, коментираха комшии. Жилището е запечатано.
„От месеци алармираме институциите, че има нещо нередно. Че миризмата е ужасна. Писали сме къде ли не, но никой не ни обръща внимание. Ако бяха чули молбите ни да настанят тези хора в специализирано заведение, това нямаше да се случи”, заяви пред 24rodopi съседка.
„Жената е умряла през зимата и е била завита с много одеяла и вече е станала мумия. От тежката воня на изпражнения и урина не е могло да се различи миризмата на труп”, добави друг комшия.
 
На снимките:
Апартаментът, където полицаите откриват трупа
Блокът, в който живее семейството и боклуците под терасата
Утрешният брой на „Родопи войс”

—————————————————————–
Само сега СПЕЧЕЛИ ЛАПТОП SAMSUNG и още 509 страхотни награди! Виж

hard admin

*

Top