Ивайло Караколев, Валентин Стоянов и Христо Митев са големите победители от „Ивайловград Street fitness”

Ивайло Караколев от Ивайловград, Валентин Стоянов  от Стара Загора и Христо Митев от Чепеларе са победителите от състезанието по уличен фитнес „Ивайловград Street fitness”. Момчетата спечелиха златото в категориите съответно до 15-годишна възраст, от 15 до 17-годишна възраст и над 18-годишна възраст. Момчетата впечатлиха съдиите със зрелищните си изпълнения на съоръжението за уличен фитнес, което се намира на площадката до Параклиса в града.
В групата на най-младите състезатели втори и трети се класираха Божидар Тюрдиев и Димитър Карабелев. В групата на 15-18-годишните Мартин Стойнов и Христо Иванов взеха среброто и бронза. При най-големите Велизар Митев и Никола Нгуен се наредиха на второ и трето място.
В атрактивно съревнование с базови упражнения в края на състезанието грамоти получиха Никола Нгуен, Илиян Мангадашев и единствената дама, която мери сили наред с момчетата – Биляна Колева.
В състезанието взеха участие 28 състезатели от Трявна, Раднево, Стара загора, Чепеларе, Хасково, Любимец, Русе, Ивайловград.
„Ивайловград Street Fitness” e надпревара организирана от Община Ивайловград по инициатива на запалените стрийт фитнес спортисти Манол Манолов, Христо Иванов и Ивайло Караколев, които преди няколко месеца дадоха идеята за изграждане на стрийт фитнес съоръжението в Ивайловград, което предизвиква завист у почитателите на този спорт в цялата страна. Освен грамоти и медали призьорите в различните възрастови групи получиха фитнес аксесоари като награда за доброто си представяне.
hard admin

*

Top