Идеята на ДПС – да защитава интересите на малките общини в помощ на малкия човек

ДПС винаги е защитавало интересите на малките общини, на малките места, на малкия земеделски производител, на обикновения, на “малкия” човек.  Това заяви от трибуната в Перперек кандидатът за народен представител от листата на ДПС-Кърджали Айхан Етем по случай селищния празник на кърджалийското село. 
Гости на празника бяха още кандидат-депутатът Муса Юсуф, кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис, председателят на местния парламент Раиф Мустафа, лидерът на ДПС в Кърджали Мухаррем Мухаррем, председателят на общинската организация на Младежко ДПС Кадир Мустафов, общински съветници, кметове на населени места.
През последните години конфронтиращия език се превърна в неделима част от ежедневието на  нашите опоненти. Българският народ остана със сериозни съмнения за потъпкването на човешките права и свободи. И регионът, и страната ни имат нужда от стабилно правителство  най-малко за следващите 5-10 години, за да станат факт нови инвестиции и да бъдат разкрити все повече работни места, каза още Етем.
Муса Юсуф, седми в листата на ДПС, призова перперекчани да гласуват с номер 18 в интегралната бюлетина, за да се чувстват свободни както в политическо, така и в икономическо отношение. „Защото за пълна свобода безусловно е необходимо и икономическа свобода. Нека разберем, че с ниски пенсии и трудови възнаграждения при днешните съвременни условия не могат да съществуват свободни хора”, изтъкна младия кандидат от Движението.
„Перперек е уникален със своите духовни храмове, обединявайки различни етноси и религии. Именно затова, нашето възприемане на Перперек е за селска столица на толерантността”, каза кметът на Кърджали инж. Хасан Азис. Той посочи, че общината се състои от 117 населени места и неговото разбиране като управник е, за инвестиране не само в общинския център, но и във всички села чрез различни проекти за водоснабдяване, изграждане на пътища, училища и градини. 
„България постигна своите национални приоритети, присъединявайки се към НАТО и Европейския съюз, с присъствието на ДПС в управлението. Моят призив е да подкрепите отново ДПС, за да има инвестиции не само в градове като София, Пловдив и Варна, но и в Кърджали, в Перперек, в Мъдрец, в Кокиче”, добави инж. Азис.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
hard admin

*

Top