Издирваният с червена бюлетина Ерджан и "Лудия редник" от Момчилград искали да снимат порно в гробище

Интерпол издирва родопчанина Ерджан Мехмедов за сексуална експлоатация на деца. Според данните на Международната организация на криминалната полиция, роденият в Момчилград на 22 март 1966 година мъж е издирван за убийство, незаконно притежание на оръжие и сексуално насилие над деца.
Мехмедов се подвизавал в различни региони на България, имал е съучастници, съобщиха за 24rodopi.com полицейски източници, запознати с досието на Ерджан. Групата искала да снима порно филми и клипове в морга и гробище. Ерджан Мехмедов и приятелите му контактували с деца в различни сайтове за запознанства и социалната мрежа Фейсбук. Един от тях се представял като жена с името Наталия, Ореховката или Сексдупето. Преди две години Ивелин се сприятелил с 15-годишно момиче от София, като обяснил, че имат общи музикални интереси. Контактите преминали в скайпа, където „Наталия” карала детето да се разголва пред камера, пишела му цинизми. След това педофилът преминал към заплахи. Пращал й ужасяващи снимки на мъжки членове в момент на еякулация. След известно време „Наталия”, признала, че е мъж, и започнал да предлага на момичето да го снима в порнофилм в изоставен цех. Оттук насетне кореспонденцията станала зловеща – неизвестният заплашил момичето, че знае къде учи, ще я изнасили жестоко и ще я убие брутално. Заплахите той прехвърлил в групова дискусия в скайп, където разказвал с вулгарни подробности намеренията си спрямо момичето. Пращал снимки на кукли с избодени очи и негови фотографии с дамски чорапогащник. Тогава непълнолетното момиче блокирало профила на мъжа в скайпа и изтрило данните си от Фейсбук.
Един от приятелите на Ерджан бил арестуван, но по-късно освободен, защото бил с психическо заболяване, имал „жълта книжка” още от казармата в Момчилград. Диагнозата му е параноидна шизофрения и се лекува с хапчета. В Момчилград му викали “Лудия редник”.
От Интерпол издирвали и осъдения в София за сексуални престъпления Емил Асенов Христов, роден през 1967 година в Кърджали.
24rodopi.com
hard admin

*

Top