Издирват го! Киро Садиста запалил малки кучета, смазал домашна котка с менгеме…

Кърджалийци: Полицията да вземе мерки, иначе ще се разправяме ние!
 
Садистът с мераци за спецченге е убивал и кучета освен котки. 24-годишният Киро А. се хвалил пред приятели как полял с бензин шест малки кучета и ги запалил живи. Той дори заснел с мобилен телефон деянието си, разказаха за 24rodopi очевидци на зверски клип.
Както вече 24rodopi.com писа, студентът по „Национална сигурност” в Смолян върлува по тъмни доби от около месец по улиците в Кърджали, за да убива бездомни котки. Охранителни камери в района на пазара са заснели Киро да улавя с примка четириного и с всичка сила да го удря в земята докато го умъртви. Друг запис пък показва как студентът извива вратовете на малки котета.
„Въпросният мъж уби домашния котарак на мой комшия, като му затворил главата с менгеме. Горкото животно се е мъчило доста. Дебнехме го доста време, но така и не го докопахме. Понеже полицията не е взела отношение, хората ще вземат най-вероятно. Сигурно има и други подобни случаи, които само той знае. Убиецът на животно утре ще убие и човек. А животните на никого нищо не са направили”, разказаха за 24rodopi кърджалийци, след скандалната публикация за среднощните акции на садиста. По думите им, Киро А. от доста време се хвалил, че ще стане полицай. Последно мъжът работил като шофьор на камион.
Чужди и родни организации за защита на животните също се обърнаха за съдействие към 24rodopi.com, за да предоставят повече данни в Главна прокуратура за случващото се в Кърджали.
24rodopi.com
hard admin

*

Top