Иззеха 8 060 къса цигари без бандерол, търговец крие нелегална ракия в Крумовград

8 060 къса цигари са били иззети при специализирана операция за противодействие на разпространението на стоки без акцизен бандерол на територията на област Кърджали в петък, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Двама мъже на 26 и 45 години са били проверени в автобуси в района на автогарата в областния център и у тях са открити 6320 къса цигари от различни марки без бандерол. 1740 къса са били иззети при проверка в дома на 47-годишен в община Кирково. Полицаи от Крумовград са намерили 7 литра алкохол без бандерол в магазин за плодове и зеленчуци в общинския център. Работата по случаите продължава.
24rodopi.com
След проверки: 55 ловци в Джебелско-изрядни
55 ловци от три дружинки на територията на община Джебел са били проверени в неделя, съобщиха от полицията. Обхватът на проверките включвал разрешенията за лов и носене на ловно оръжие, спазване на мерките за безопасност преди, по време и след ловния излет. Нарушения не са констатирани.
Жар от печките подпали три контейнера
 Девет огнеборци са загасили три запалени контейнера в Кърджали, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Пожарите са били причинени от изхвърлени незагасени отпадъци. Сухи треви са горели в района на село Подкова. Двама пожарникари са локализирали и загасили огъня, преди да обхване големи площи. Три екипа са потушили горящи комини в Кърджали и Момчилград. Няма нанесени материални щети.
hard admin

*

Top