Илия Илиев: Да се протоколират заседанията на Председателския съвет, никой не е записал кой какво е казал за ген. Делов!

На Председателски съвет днес Илия Илиев е внесъл предложение за промяна в Правилника за работа на Общинския съвет. Да започне да се протоколира всяко заседание на Председателския съвет, защото се оказва, че до този момент такива не са водени и нямало практика за това, гласи предложението на шефа на групата съветници от ГЕРБ.
“Излиза, каза Илиев, че на тези съвети се събират група от хора, които си говорят нещо, а реално не може да се потърси отговорност за приети точки от Дневния ред. Последният казус е този за ген. Делов. На Преседателски съвет всички групи в Общинския съвет бяха съгласни с номинацията му, а после вижте какво стана. Когато попитах къде е въпросния протокол, ми бе отговорено, че няма практика да се водят протоколи от Заседания на Председателския съвет. Как е възможно, та нали на тях обсъждаме точките от заседанията. Вижда се кой какво отношение има към точките, кой какви предложения прави по проектореда”, каза Илиев.
hard admin

*

Top