Има заподозрян за убийството на кърджалийката Надежда Куцкова, проверява се алибито му

Има заподозрян за убийството на свекървата на Нели Куцкова – 85-годишната Надежда от Кърджали. В момента се проверява неговото алиби, твърди старши комисар Константин Димитров, зам.-директор на ГД “Национална полиция”, цитиран от “24 часа”.
Както първи 24rodopi.com писа, 85-годишната Надежда беше зверски убита на 31 декември в жилището й в столичния кв. “Овча купел”. Тогава наши читатели съобщиха, че убитата възрастна жена в столицата е кърджалийката Надежда, чийто дом е бил на улица „Отец Паисий”.
“Работи се усилено. Още сме в етап на събиране на годни доказателства”, обяснява още Димитров. По думите му няма увеличение на въоръжените грабежи. За цялата година регистрираните въоръжени грабежи са 147, разкритите са 51. За сравнение с 2012 г. тези престъпления са били 183.
“Общият брой на грабежите за 2013 г. е 2934, като 1107 са разкрити. Наблюдава се лек ръст на уличните грабежи, които са предимно от типа издърпване на бижута, чанти, телефони или лични вещи. Обикновено те стават на места, където няма видеонаблюдение”, коментира още зам.-шефът на ГДНП.
“Може да се очаква разкриването на поредната група за поръчкови убийства, но не бих искал да влизам в детайли, за да не попреча на разследването”, заяви старши комисар Димитров.
На снимката: Надежда Куцкова бе погребана в Кърджали
hard admin

*

Top