Инж. Ердинч Хайрула: Никой не може да ни отнеме взаимното уважение и обич

Кандидатът за народен представител от ДПС в Кърджали инж. Ердинч Хайрула уважи днес селищния празник на ардинското село Млечино. Той поздрави  присъстващите с празника,  който съвпада с Деня на труда и международната работническа солидарност – 1 май.

„Истинските стопани на Родопа планина са отрудените хора, които създават благата. И най-тъжното е, че тези работливи ръце са оставени да бездействат, защото най-голямата безработица в страната е в района”, каза  инж. Ердинч Хайрула.

По неговите думи осем от всеки  десет безработни са представители на малцинствата.Това е резултатът от политиката на правителството, свалено под натиска на уличните протести, което беше загърбило и Родопите. „ Един празник означава всички да бъдем заедно – майки, бащи, деца и внуци. А така ли е? Разпиляха ни като птици по цял свят. Болно ми е като гледам в какво състояние сме, колко много разделени семейства има, заради принудителния гурбет „, сподели с болка кандидата за народен представител. „Никой не познава по-добре от ДПС проблемите на малцинствата в страната. Единственият начин  да променим сегашното положение е да се обединим около  платформата на ДПС и да пренесем вашите гласове в парламента. Никой не може да ни отнеме взаимното уважение и обич, защото имаме общи ценности.Изборът е в нашите сърца. Послушайте сърцата си и отбележете № 40  в интегралната бюлетина”, призова той.

На празника в Млечино присъстваха още председателят на Общинския съвет на ДПС в Ардино Изет Шабан, шефът на местния парламент в Ардино Сезгин Байрям и лидерът на Младежкотто ДПС в Ардино Левент Джебеджи.

Младежи пуснаха в небето 40 гълъба. Те символизираха номера на ДПС в интегралната бюлетина и надеждата ДПС да спечели 40 депутатски места в следващото Народно събрание.

 

Днес кандидатите за народни представители Салиха Емин, Неджми Али,Муса Сеидахмед, кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис, председателят на ОбС Раиф Мустафа, председателят на ОбС на ДПС Мухаррем Мухаррем гостуваха на  празника-мае в кърджалийското село Горна Крепост.Те бяха посрещнати радушно от стотиците, събрали се на празника.Местните хора споделяха в разговорите  с гостите, че тяхната партия е ДПС и така ще бъде и в бъдеще.

Гюнер ШЮКРИ

hard admin

*

Top