Кадрие Али: За малко не станах курбан за Байрама! След 36 години се връщам в Мост

“За малко не станах курбан за Байрама” – с тези думи 60-годишната Кадрие Али от кърджалийското село Мост посреща роднини и приятели, дошли й на свиждане в МБАЛ – Хасково. Жената, която живее в стамболовското село Поповец, вчера била прободена 7 пъти в областта на гръдния кош отзад, има рана на крака и няколко драскотини по лицето и ръката.
Както вече 24rodopi.com писа, ранила я 80-годишната й свекърва.
Случката се разиграла в сряда сутринта около 9:00 часа. Кадрие метяла в салона на къщата. Видяла, че мивката е почерняла, а чакала гости от родното си село Мост, от Турция и Германия. “Да не мърсиш, че ще имам гости”, казала Кадрие на свекърва си без да подозира, че това ще ядоса 80-годишната жена. Тя извадила ножа и я нападнала.
Опитах се да се отбранявам. Ударих я с лопатата, но след това ми стана лошо.
Кадрие  паднала на земята, а свекърва й я продължила да я мушка с ножа с думите “Хайде да умреш, хайде да умреш”.
Кадрие Али е снаха в стамболовското село Поповец от 36 години. “През цялото това време непрекъснато съм имала проблеми със свекървата. Съпругът ми също ме тормози и е вечно пиян”, оплака се пострадалата жена.
Тя има двама сина, които обаче не са в България – по-големият живее във Франция, а по-малкият – в Германия. Днес той и годеницата му дойдоха в МБАЛ – Хасково. Кадрие беше категорична, че няма да се върне повече в къщата при съпруга си и свекърва си в стамболовското село Поповец. Ще живее в къщата на племенницата си в село Мост.
По случая в областната дирекция на МВР – Хасково е образувано досъдебно производство.

—————————————————————–
Страхотен пътеводител за планинари и туристи – виж повече тук!

hard admin

*

Top