Какво е SEO и защо е добре да рекламирате в krumovgrad-bg.com

SEO оптимизацията кара даден сайт да се появява на по-предни позиции в Google.  А е всеизвестен факт, много малко потребители търсят по навътре от 3-тата страница на индекса на Google. И така ако искате да сте забележими при търсене е добре вашия сайт да е на първа страница, още по-добре е да е и на първо място 😉

Защо е добре да рекламирате с www.krumovgrad-bg.com?
Смеем да твърдим, че  нашия сайт е много добре оптимизиран като цяло, а ако дадена раздел не е оптимизиран, можем да го оптимизираме в рамките на 3-4 дни.
Както споменахме по-горе това значи предни позиции на вашата фирма в Google и по-добра откриваемост и повече клиенти за вас.

Един пример: Търсите “Хотел в Крумовград” в Google. Ще ви излязат резултати, като първите в индекса на Google ще са на най-добре оптимизирания сайт. Това значи, че ако вашия хотел е публикуван в нашия раздел Хотели респективно при отварянето на раздела ще излиза вашия хотел.

Как моя сайт – хотел да излиза на първо място?
ТРУДНО!
Основната причина за това е, че за категория Хотели освен вас има много сайтове с професионална оптимизация които се борят за това, те да излязат на първо място в индекса на Google.

Какво направихме ние?
Видяхме, че нашия сайт при търсене на Хотели в Крумовград излизаше на 2 страница на втора страница в индекса на Google. Решихме, че това не е добре и започнахме да оптимизираме раздела Хотели
Трябваха ни малко повече от 72 часа, за да забележе Google, че наистина нашия сайт е  най-добрия за да представите вашия хотел в Крумовград и ето, че Google ни гласува доверие и сложи нашия сайт на първо място в индекса при търсене на Hotel Krumovgrad , като за да направи това “пререди” около 20 професионално оптимизирани сайта…

hoteli-v-krumovgrad

Оптимизация може да бъде направена на всеки един заслужаващ внимание раздел, като примерно алуминиева дограма в Крумовград, добив на Ивайловградски гнайс и всичко което ще накара вашите клиенти да намират дейността и фирмата Ви по лесно.

Затова, ако още не сте го направили, регистрирайте, вашата фирма, магазин, производство в сайта на Крумовград. Не губите нищо, а печелите много!

hard admin

*

Top