Какво изпитва лицето Симеон Дянков, като чете за поредния самозапалил се безработен българин?

Още един гражданин на България се самозапали. Защото е без работа, защото семейството му е гладно…
И това се случва в България, за която бившият финансов министър Симеон Дянков казва, че е била на трето място в Европейския съюз по финансова дисциплина и прочие празни думи.
41-годишен мъж се самозапали рано на 20 март на селски стадион. Той е с 90 процента изгаряния. Най-вероятно едно дете ще остане сираче.
Тук трябва да кажем на лицето Симеон Дянков, който си предложи услугите на Бойко Борисов да бъде министър и след 12 май, че за сетен път се доказа, че асфалтът къща не храни. Дянков е познат още като „Доматената пица”, „Лошият човешки мат`риал сред министрите”, „Влюбеният в подчинената си”, „Пискливото”, но не и като добър финансов министър на България.
„Българският гестаповец хер Флик” може би е най-слабият ни финансов министър, защото боравеше със стъкмистика пред Европа, с дати „за края на кризата” и правеше всичко възможно да съсипе малкия и среден бизнес в България. И се самозадоволяваше с твърдението, че хората в Гърция живеят по-зле от нас.
Най-малкото, което трябва да сполети лицето Симеон Дянков, е съд. За много неща.
А ако нещо човешко му е присъщо, нека за 5 минути бъде човек и си отговори защо отчаяните в България избират най-тежката и болезнена смърт. По време на Инквизицията са изгаряли живи хората, за да умират по най-мъчителния начин.
 
24rodopi
hard admin

*

Top