Камелия Шкодрова: Благодаря на всички, радвам се, че ще мога да представя красотата на Родопите!

„Искам да благодаря на всички читатели на 24rodopi.com, които ме подкрепиха в надпреварата „Уникални българки”. Станах първа, но призът е и за всички, които гласуваха за мен! Имах наистина достойна конкурентка и процентите на гласовете постоянно се меняха ту в моя полза, ту в полза на другото момиче. До последната секунда не се знаеше коя ще е победителката! Радвам се, че победих и че ще мога да представя красотата на Родопите”, заяви 16-годишната Камелия Шкодрова, която стана „Уникална българка – Февруари`2014″. Това й дава право на участие в националния конкурс.
128 момичета участваха във февруарската надпревара, като за фаворит се сочеше „Мис Кюстендилска пролет`2013″. В кампанията в нейна подкрепа се включиха радио „Дарик”, „Топновини” и още два сайта в Югозападна България. В 21.50 часа на 28 февруари, десет минути преди да приключи гласуването, резултатът бе 50:50 процента.
„Искам да благодаря също така и на семейството си, на приятелите, на целия клас. Съучениците ми неимоверно бяха до мен през целият конкурс, не спираха да ме подкрепят и да ми вдъхват кураж, че аз ще спечеля… Нека читателите ви не спират да вярват в мечтите си, защото когато поискаш нещо с цялата си същност, то се случва! И нека не забравят да правят добро, защото добротата, любовта и честността ще спасят света”, сподели Камелия Шкодрова.
hard admin

*

Top