Кампания в Златоград: Нека помогнем на Верка да живее и отгледа детенцето си!

От 30 декември стартира кампания в помощ на двадесет и три годишната Вероника Фиданова Николова от Златоград, която страда от онкологично заболяване, поради което предстои скъпоструващо изследване и животоспасяващо лечение, обявиха от Община Златоград.
„Мили хора, молим да станете съпричастни с нашата кауза. Нека помогнем на една млада майка да отгледа детенцето си. Верка е родила едно прекрасно, здраво момченце, но продължава да се бори за своя собствен живот”, призовават организаторите на кампанията.
След безкрайна борба с тежката болест, единствена надежда да живее, Вероника Николова получава в Турция. Необходими са около 70 000 евро. Това е една непосилна сума за младото семейство, което повече от година се бори с тежката диагноза, преобърнала живота им.
Кампанията се организира от Община Златоград и Центъра за социална рехабилитация и интеграция – гр.Златоград и приятели от социалната мрежа „Фейсбук” – „Да помогнем на Верка”.
„Във всички магазини ще бъдат поставени кутии с благотворителна цел и ще бъдем благодарни, ако бъдете съпричастни чрез финансовата помощ от която се нуждае Вероника”, посочват организаторите.
Открита е и банкова сметка за дарения.
Банкова сметка в ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ:

Вероника Фиданова Николова

IBAN : BG02BPBI79274042420301 – лева

BG81BPBI79274442420301 – евро
hard admin

*

Top