„Канал Д“: Ахмед Мамата държи рекорда в етапа „Канадска борба“ на шоуто „Аз не знам, моята половинка знае“ – 8 победи от 10 възможни

120-килограмов Ахмед на 12 см токчета!? Струва си!
 
Момчилградският бизнесмен Ахмед Ахмед – Мамата държи рекорда на шоуто „Аз не знам, моята половинка знае” по водещата турска телевизия „Канал Д” в състезанието по канадска борба. Това е един от 6-те етапа, които доближават участниците до финала за голямата награда – нов модел лек автовобил.
Както вече 24rodopi писа Ахмед и съпругата му Хазел спечелиха колата в последното издание на шоуто в неделя.
4 семейни двойки участваха в надпреварата, преодолявайки различни препятствия в шест етапа.
В първия етап Ахмед Мамата и противниците му се изправиха срещу 10 мъже, практикуващи канадска борба. Нашенецът успя да надвие 8 човека. „Това е рекорд, който трудно ще бъде подобрен”, се посочва в сайта на предаването, което се гледа от над 5 милиона зрители.
Ще припомним, че най-трудното изпитание за мъжете бяха трите обиколки с високи дамски обувки, с 12-сантиметрови токове, в това число и по корито с банани. Хазел видимо беше притеснена от този етап, като посочи, че любимият й тежи 120 килограма.
Самата тя пък се измъчи при яденето на лимони, но при чупенето на летви беше по-добра. Красивата половинка на Мамата успя да махне и цели 18 чаши от стъклената пирамида, без да я събори. Именно тази игра ги класира на финала.
Ахмед и Хазел успяха да вкарат в „Нисан” 20 човека, колкото и другите финалисти. Наложи се провеждането на нова игра, състояща се от теглене на автомобила, която бе спечелена от нашите играчи.
„Станахме в 4 часа сутринта, за да можем да дойдем от Момчилград за състезанието, което се радва на огромна популярност и в България”, поясни пред камерите Ахмед Ахмед.
hard admin

*

Top