Караянчева влиза в Изпълнителната комисия на ГЕРБ?

Народният представител от Кърджали Цвета Караянчева е от фаворитите на лидера Бойко Борисов за нови членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Това довериха за 24rodopi.com от партията на бившия премиер.
Ръководният орган ще бъде обновен на Национална конференция, която ще се състои на 16 февруари в столицата. Цвета Караянчева води 30 делегати на висшия партиен форум, на който ще се гласуват и промени в устава на партията.
Очаква се Борисов да посочи за свой първи заместник Цецка Цачева и да покаже, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов вече не е от факторите в партията. Борисов ще има трима заместници. Неговото виждане е Цвета Караянчева да заеме място в Изпълнителната комисия и да получи пълен картбланш да ръководи работата на ГЕРБ в смесените региони.
Активът на ГЕРБ ще получи и знаци от Борисов за хората, които ще бъдат в листата на партията с кандидатите за евродепутати.
Сред кърджалийските делегати няма изненадващи имена. В групата са Цвета Караянчева, общинският лидер в Кърджали Илия Илиев, партийните шефове в другите общини и видни активисти от областния град.
hard admin

*

Top