Караянчева и компания тръгнаха с позитивна кампания

ГЕРБ чака повече гласове от Турция
 
„Това е нашият отбор. Тръгваме с него напред, ще водим позитивна кампания, в която няма да спрем да разказваме на хората какво сме свършили през този мандат. Няма да ни бъде никак лесно през този месец заради компроматните войни, които се водят срещу нас”.
Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. От местната структура стартираха предизборната кампания на 15 април. Точно в 15 часа, Караянчева представи кандидатите на ГЕРБ за влизане в следващия парламент и какви ще бъдат действията им, за да убедят хората в региона да гласуват с бюлетина №15 на предстрочния вот на 12 май.
Водачът на листата в Кърджали посочи като най-голям противник на ГЕРБ в региона Движението за права и свободи. „И двете партии-ДПС и БСП, които са като скачени съдове, са притеснени от вълната на подкрепа, която имаме в Кърджалийско. 50 нови членове се вляха в редиците ни веднага след оставката на правителството”, заяви Караянчева.
Разликата с около 15 000 нови имена в избирателните списъци спрямо предните избори, бившият народен представител си обяснява с навършването на 18-годишна възраст, както на жители на региона, така и на изселници с двойно гражданство в Турция. „По мои сведения, над 7000 млади хора са навършили пълнолетие в региона след 2009 година”, допълни Караянчева.
Областният координатор на ГЕРБ заяви, че „технологията на злото при правене на избори” е патент на БСП и ДПС, а не на ГЕРБ, като за пореден път припомни случаи с дописване на избирателни списъци.
ГЕРБ ще получи по-голяма подкрепа от Турция на тези избори спрямо предходния парламентарен вот, категорична бе Караянчева. Тя допълни, че от партията не поддържат контакти с изселническите организации.
 
ГЕРБ дисциплинира кметовете
 
„ГЕРБ въведе нови правила в работата на местната власт и дисциплинира кметовете, като нито една друга партия не се е изправяла по този начин срещу ДПС”, заяви относно случилото се в региона през изминалия мандат на управляващите Цвета Караянчева. Тя напомни и за възстановените субсидии към тютюнопроизводителите, които ще продължат и в бъдещия планов период на Европейския съюз. Над 80 млн. лева пък са били инвестирани в региона за проектиране и ремонт на пътища от правителството и европрограмите, добави ексдепутатът. „Някои хора с тези пари направиха Водно огледало, а ние се погрижихме за належащата инфраструктура”, добави Караянчева
 
hard admin

*

Top