Караянчева: Кабинетът „Орешарски“ уволнява политически, огромен натиск върху министър Греков за Кърджали

“Правителството на Пламен Орешарски се е заело с политически уволнения по всички държавни структури”, заяви народният представител от Кърджали Цвета Караянчева.
В социологическите си пручвания Националният център за изследване на общественото мнение (НЦИОМ) винаги е давал преднина на ГЕРБ, коментира Караянчева. Депутатката от ГЕРБ обяснява, че това е и причината за дисциплинарното уволнение на директорката на центъра и за намерението на председателя на парламента Михаил Миков да закрие държавната социологическа агенция.
Караянчева се обявява и против уволнението на директора на ОД „Земеделие” в Кърджали Йорданка Гочева.
“Ако мога да бъде по-образна: политическите уволнения „валят” – непрекъснато се правят политически уволнения. Това беше причината вчера да пратя писмо до министъра на земеделието и храните Димитър Греков. Аз разбирам, че има огромен натиск върху него, за да бъде уволнена директорката на ОД „Земеделие” в Кърджали Йорданка Гочева. Аз нямам претенциите да съм много веща в земеделието, но обикалям сред хората. Кърджали е изцяло земеделски район. В рамките на 3 години в този регион има усвоени над 180 млн. лева европейски средства и доплащания. Службите работят”, разяснява мотивите си тя.

—————————————————————–
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж

hard admin

*

Top