Караянчева: Няма „олевяване на избирателите в Кърджалийско“, ГЕРБ е с голяма преднина пред БСП

„Наблюденията ми в Кърджалийско сочат, че ГЕРБ има сериозна подкрепа. Не мога да приема, че тук има изравняване на силите ни с БСП”, заяви Цвета Караянчева, която спечели най-много номинации за кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в Кърджалийски многомандатен район.
По този начин Караянчева отговори на твърденията на БСП в Кърджали, че „социологическо проучване сочи силно олевяване на избирателите в региона”. Тя смята, че така нар. „червена вълна” е със затихващи функции и дори имало отлив от редиците на БСП
„На 12 май избирателите ще дадат оценка на работата на ГЕРБ в страната и в региона. На моята дейност като народен представител. Ние нямаме нужда да напомпваме самочувствието си със социологически проучвания. За четири години управление направихме много. Не ни достигна време да подобрим социалното положение на хората. Смятам, че ако спечелим втори мандат и това ще стане. Включително и ще дадем възможност на младите хора да останат тук, да работят тук, да се развиват в Кърджали. Моята основна цел е да привлечем в Кърджали стратегически инвеститор, който да развива високотехнологично производство, да плаща високи възнаграждения и да стимулира развитието на младите хора”, заяви Караянчева.
Тя ще води листата на ГЕРБ, ако водач в Кърджали на ДПС е Лютви Местан. Ако движението заложи на Ахмед Доган, кърджалийската листа ще бъде една от двете, в които на първо място ще е записан Цветан Цветанов, разкриха за 24rodopi източници от ГЕРБ.
Освен това Цветанов имал стратегия как да се спечелят 20 000 гласа за ГЕРБ на 12 май.
hard admin

*

Top