Караянчева: „Работя в най-трудния район на България, един Сидеров не може да ме уплаши!

„До физически сблъсък с Волен Сидеров не се стигна. Нищо не ми каза. Дори не ми е посегнал”, заяви пред журналисти в парламента депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева по повод скандала в пленарна зала след нейно изказване.

На репортерски въпрос дали е целяла той да й посегне, тя отговори: „Мисля, че ви изглеждам човек с нормално психическо състояние, няма как да искам някой да ме удари. Надявах се, че господин Сидеров ще бъде етичен да не ми посегне”.
„Работя в най-трудния район на България – област Кърджали, мислите ли, че от г-н Сидеров ще се уплаша. Аз съм народен представител от Кърджали, от 2007 г. водим битка с ДПС. Битката е идейна, политическа, но няма как да ме уплаши господин Сидеров”, каза още Караянчева.
По повод присъствието й на партийния конгрес на управляващата партия в Турция с лидер Реджеб Тайип Ердоган, кърджалийката заяви: „Няма никаква лъжа. Исках да попитам, г-н Сидеров къде им е структурата в Кърджали. Ако един министър-председател на определена държава в Европа покани народни представители да участват на определен партиен форум, мисля че не е престъпление да се отиде”.

—————————————————————–
Страхотен пътеводител за планинари и туристи – виж повече тук!

hard admin

*

Top